Installateurs en wederverkoop
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  0% btw-regeling

  Sinds 1 januari 2023 is er de 0% btw-regeling bij de aanschaf van zonnepanelen en aanverwante producten

  Met het aanvinken van het selectievakje opteert u voor het gebruik van deze 0% btw-regeling op de in uw aankoop van toepassing zijnde producten (zonnepanelen, omvormers voor zonnepanelen, montagemateriaal voor zonnepanelen en de installatie van zonnepanelen - op batterijen, ac omvormers en laadpalen etc is de regeling niet van toepassing).

  Daarmee verklaart u dat de gekochten producten worden gebruikt voor de installatie van zonnepanelen op een adres dat in het kadaster bekend staat met doel woonfunctie (controleer dat eventueel hier, dit kan dus het huis zelf of een uitbouw, schuur of tuinhuis zijn die bij de woning hoort).
  Als uw installatiedadres afwijkt van het leveradres dan dient u het installatieadres te vermelden in het opmerkingenveld!

  U verklaart tevens dat de producten die onder de 0% btw regeling vallen niet zullen worden gebruikt voor: 

  * installatie van hybride stroom/warmte-systemen (PVT), zonnepanelen geïntegreerd in ramen of andere zonnepanelen met meerdere functies
  * installatie van zonnecollectoren die zonlicht in warmte omzetten
  * installatie van een warmtepomp
  * installatie van een accupakket
  * een versteviging van het dak voor de installatie van de zonnepanelen
  * het vervangen van de gehele groepenkast. Ook niet als deze vervanging samenvalt met de levering en installatie van zonnepanelen.
  * andere zaken dan de installatie van zonnepanelen (bijvoorbeeld de levering van een nieuwe omvormer, * omdat de oude omvormer kapot is gegaan. Of kabels die niet worden geïnstalleerd in verband met de installatie van zonnepanelen)

  Indien u bij ons een bestelling plaatst zonder zonnepaneel (dus enkel een omvormer, montagemateriaal, kabels etc), dient u binnen 3 maanden na het plaatsen van de order een foto te zenden van uw zonnepaneleninstallatie. Deze foto moet ten minste de geinstalleerde zonnepanelen laten zien. Indien wij deze foto niet binnen gestelde termijn ontvangen dan zullen wij helaas genoodzaakt zijn de 21% btw alsnog in rekening te brengen.

  Zakelijke klanten betalen de order inclusief de bekende 21% btw. Dit kan in veel gevallen dan als voorbelasting weer worden teruggevorderd bij de btw-aangifte.


  Let op! Het afleggen van een valse verklaring is strafbaar en kan leiden tot naheffing van de BTW, daarmee samenhangende kosten en boete. Maak dus alleen gebruik van de 0% btw-optie als daadwerkelijk aan alle voorwaarden zijn voldaan.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking