Installateurs en wederverkoop
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Het krachtige duo: zonnepanelen en laadpalen

  De combinatie van zonne-energie en laadpalen is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een investering in je eigen portemonnee. Met een laadpaal op zonne-energie kun je namelijk jouw elektrische auto gratis opladen met groene stroom. Hoe werkt dat? Als de elektrische auto is aangesloten op een eigen laadpaal terwijl er voldoende zonlicht is, zal de opgewekte zonne-energie direct naar het elektrische voertuig gaan. Maar naast de kosten besparing zijn er nog vele andere voordelen bij de aanschaf van een eigen laadpaal.

  Benieuwd naar de persoonlijke voordelen en besparingen van een eigen laadpaal? Vraag een offerte aan bij Laadpaal Outlet en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte gebaseerd op jouw wensen en stroomverbruik.

  Elektrische auto’s stoten geen vervuilende stoffen uit en zijn daardoor aanzienlijk beter voor het milieu. Maar niet alleen zijn elektrische auto’s een stuk duurzamer, vaak gaan ze net zo lang mee op één lading. Gemiddeld rijdt een elektrische auto 400 km op een volle batterij. Dit is vergelijkbaar met een benzineauto die tussen de 400 en 450 kilometer kan rijden.

  Op de vraag hoe lang het duurt om een elektrische auto op te laden, hebben wij niet direct een antwoord. Dit gegeven is afhankelijk van het type en model auto. Voor een persoonlijke berekening adviseren wij contact op te nemen met Laadpaal-Outlet. Zij zullen bekijken hoeveel vermogen jouw auto nodig heeft om volledig te laden.

  Onze dochter onderneming, Laadpaal-Outlet kan je een totaalpakket aanbieden dat zowel het stroomverbruik van de elektrische auto als het verbruik in de woning dekt.
  Laadpaal-Outlet biedt diverse laadpalen aan met geavanceerde technologieën voor jouw energiebeheer. Ze detecteren de beschikbaarheid van zonne-energie en passen het laadproces aan om zo optimaal gebruik te maken van jouw opgewekte stroom. Bovendien kunnen laadpalen eenvoudig gekoppeld worden aan onze thuisbatterijen en managementsystemen. Dit biedt dan weer de mogelijkheid om overtollige zonne-energie op te slaan voor later gebruik, waardoor jouw voertuig kan worden opgeladen, zelfs als de zon niet schijnt.

  Mocht je al een thuisbatterij hebben of hier op korte termijn interesse in hebben, dan biedt het jou de mogelijkheid om overdag tegen een voordelig tarief vol te laden. Wanneer er weinig zonnestraling is, heb je toch de mogelijkheid om jouw thuisbatterij volledig op te laden voor een zo gunstig mogelijke prijs. Dit kan met een dynamisch energiecontract. Zo voorzie je jouw auto te allen tijde van de goedkoopst mogelijke stroom.

  De kosten voor een elektrische laadpaal zijn opgebouwd aan de hand van verschillende onderdelen. Zo zijn er kosten voor de laadpaal zelf, eenmalige installatiekosten en, indien van toepassing, overige kosten. Hieronder geven we een indicatie van de kosten.

  Kosten laadpaal: vanaf € 550,- voor een budgetmodel tot € 3500 voor een luxe laadpaal van Alfen
  Installatiekosten: vanaf € 625,-.

  Benieuwd naar de kosten voor een eigen laadpaal bij jouw woning? Wij maken graag een vrijblijvende offerte om dit kostenplaatje voor je op te stellen. Maak de overstap naar jouw eigen laadpaal en benut zo jouw opgewekte groene stroom maximaal. Ervaar elektrisch laden op een geheel nieuw niveau.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking