Installateurs en wederverkoop
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Merken

  Keuze van Solar Outlet

  Vermogen

  Type

  Herkomst fabrikant

  Prijs

  -
  1 Product
  Denim N-type TOPCon 480 Wp Black Transparant Glas/Glas Bifacial
  Niet op voorraad
  €123,- Excl. btw

  Nederland’s Solar-power house: Denim Solar

  Denim Solar heeft sinds 2014 een eigen gezicht, maar bestaat al sinds 2008 vanuit de Solar Clarity group. Het Nederlands geproduceerde merk zonnepanelen beschikken over veel kennis en ervaring in hun producten en service. Verder houdt Denim Solar het graag simpel; ze bieden betrouwbare zonnepanelen van hoge kwaliteit.

  De zonnepanelen van Denim zijn onderverdeeld in 3 overzichtelijke categorieën: The Black & white family, The All black stars (met 25 én zelfs 30 jaar productgarantie) & Keep it glassy (met 35 jaar productgarantie).

  De All Black-panelen zijn esthetische hoogvliegers die elk dak in stijl afkleden. Met de zwarte frames en het zwarte interieur stralen ze elegantie uit. Ze zijn daardoor iets duurder, maar dan heb je ook wat

  Heb je voorkeur voor duurzaamheid en langere garantie? Dan is glas-glas een perfecte keuze. De panelen van Denim zijn zelfs van dubbelglas en daardoor zijn ze extra stevig. En ook nog eens heel transparant, want deze zonnepanelen gebruiken beide zijden om energie op te wekken, en zijn dus efficiënter.

  Of je nu gaat voor zwart/wit, volledig zwarte of glas-glas panelen; Denim biedt betrouwbaarheid en kwaliteit. Hun slogan is dan ook “saai is goed”. Want saai werkt en levert. Van service en garantie tot product.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking