Installateurs en partners
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  TW Solar

  TW Solar Zonnepanelen Het bedrijf Tongwei Solar is opgericht in Hefei (China) en inmiddels een van de grootste kristallijn silicium zonnecellen fabrikant ter wereld. Met vier bases in Hefei, Shuangliu, Meishan en Jintang houdt TW Solar zich intensief bezig met de R&D, productie en promotie van kernproducten voor zonne-energie en Toon meer

  Merken

  Keuze van Solar Outlet

  Vermogen

  Type

  Herkomst fabrikant

  Prijs

  -
  1 Product
  TW Solar 410 Wp zonnepaneel

  TW Solar 410 Wp zonnepaneel

  De TW410MAP-108-H-B van TW Solar heeft een vermo...
  Op voorraad
  €69,- Excl. btw

  TW Solar Zonnepanelen

  Het bedrijf Tongwei Solar is opgericht in Hefei (China) en inmiddels een van de grootste kristallijn silicium zonnecellen fabrikant ter wereld. Met vier bases in Hefei, Shuangliu, Meishan en Jintang houdt TW Solar zich intensief bezig met de R&D, productie en promotie van kernproducten voor zonne-energie en is een toonaangevende fabrikant van c-Si-cellen. TW Solar heeft de afgelopen jaren verschillende prijzen en onderscheidingen weten te bemachtigen voor hun inzet voor duurzame ontwikkeling.

  Door hun managementsystemen continu te verbeteren en versterken en een open en transparant beleid werkt TW Solar samen met hun leveranciers aan de bevordering van duurzame en hoogwaardige ontwikkeling van de samenleving. Daarnaast zetten ze zich in voor een gezonde en veilige werkomgeving, waarbij er rekening wordt gehouden met de rechten en belangen van de werknemers.

  Het bedrijf heeft de afgelopen jaren vooral de focus gehad op zonnecellen en zonnepanelen produceren voor andere merken. Sinds 2019 zijn ze begonnen met zonnepanelen onder eigen naam uit te brengen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking