Het installeren van 12 zonnepanelen (door heel Nederland)

€1.320,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Installatie in overleg, doorgaans binnen 28 dagen

De installatie van uw zonnestroomsysteem bieden we enkel aan in combinatie met een aankoop van zonnepanelen en/of omvormersysteem bij Solar Outlet.

Voor het installaren van de zonnepanelen werken we een samen met Zonfix. Zonfix heeft ruime ervaring (meer dan 1.000 installaties) in het installeren van zonnestroom systemen door heel Nederland en daarbuiten. Zonfix is aangesloten bij UNETO-VNI en voldoet aan de SEI-certificering.

Laat uw zonnepanelen vakkundig installeren door een van onze installatieteams. 

Onze prijs voor de installatie van uw zonnepanelen is inclusief:

Materiaal:
- De kabel van de omvormer naar de meterkast
- Installatieautomaat en eventueel een nieuw groepenkastje in de meterkast

Arbeid:
- Montage van de zonnepanelen op schuin of plat dak (werkhoogte max. 8 meter)
- Installatie van de omvormer
- Aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer
- Aanleggen van de kabel naar de meterkast (maximaal 20 meter)
- Aansluiten van de kabel in de meterkast
- Aanleggen en aansluiten van nieuwe groep in de meterkast
- Controle en doormeten van de installatie 
- Aftekenen van de opleverformulieren

Optie: Minderprijs kabel en meterkast - 100 Euro
Als u het werk in de meterkast en het aanleggen van de kabel naar de omvormer al zelf heeft verzorgd, mag u 100 Euro inclusief BTW in mindering brengen op onze montageprijs. De kabel dient dan met voldoende lengte klaar te liggen op de plaats waar de omvormer komt te hangen. Onze installateur sluit de kabel aan op de omvormer. Bij SolarEdge dient u in dit geval ook de netwerkkabel naar de omvormer zelf aan te leggen.

Optie: Meerprijs PV verdeler + 50 Euro
In plaats van een aparte kabel naar de meterkast is het vaak ook mogelijk om een bestaande groep (bv. wasmachine/wasdroger) te splitsen. We plaatsen dan een extra groepenkastje (de zogenaamde PV-verdeler) en sluiten de omvormer daar op aan. Ideaal in situaties waar de omvormer in de buurt van de wassmachine kan komen te hangen (en het kabeltrace lastig netjes is weg te werken).

* Op de installatiewerkzaamheden zijn de leveringsvoorwaarden van de UNETO-VNI van toepassing.

** In het werk wordt samen met u bepaald waar de omvormer geplaatst wordt, hoe de bekabeling het best aangelegd kan worden en of een PV verdeler een handige oplossing is.

*** Afwijkende werkhoogten, kabellengten en/of andere voorwaarden zijn altijd mogelijk, hiervoor wordt dan een op-maat aanbieding gemaakt.

**** De installateurs installeren enkel met materiaal dat wij zelf leveren, voor overig installatiemateriaal kan een meerprijs worden gerekend. Dit gaat altijd in overleg. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen